Kano's

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op via het onderstaande formulier.


Buitengewoon buiten... in de natuur van de Noord Veluwe.
+++++++ LET OP ! +++++++ Met ingang van 1 mei 2020 hebben onze activiteiten gestopt. Zowel op het Heerderstrand als in de regio bieden wij momenteel geen diensten aan.


Wilt u eens proberen om met een kano te varen ? Spelevaren ? Of liever een "mini expeditie" in de nieuwe natuur in de omgeving van de hoogwatergeul ? Voor beide vormen van water-plezier kunt u bij ons terecht.


 Spelevaren met een "sit on top" kano:
Onze zgn. "sit on top" kano's zijn eigentijds, stabiel en gemakkelijk in gebruik. Deze kano's zijn beschikbaar op onze vaste locatie op het Heerderstrand, maar ook op een andere door u gewenste locatie (in de omgeving van Heerde). Bijvoorbeeld op het Apeldoorns kanaal.
Tevens kunnen deze kano's worden gecombineerd met 'Expeditie Robinson' of andere onderdelen uit onze arrangementen.
De kano's kunt u bij ons huren. Kosten : Euro 7,50 per uur / kano.
Eventuele trannsportkosten in overleg.


 Een kanotocht in de nieuwe natuur van de hoogwatergeul:

Voor deze "mini expeditie" in de omgeving van Veessen en Wapenveld hebben wij canadese kano's beschikbaar. U maakt dan een tocht die vanaf Veessen stroomafwaarts gaat over de Wetering, de Evergunne en uiteindelijk een klein stukje Apeldoorn kanaal. Eindpunt is Vrieze's Erfgoed in Wapenveld.

Door middel van speciale kanosteigers zijn er drie overstap-punten gemaakt, waardoor de etappes gekoppeld zijn. De route inkorten behoort tot de mogelijkheden.

Deze canadese kano's zijn geschikt voor 2 á 3 volwassenen (per kano) of een combi met enkele kinderen. Denk echter om voldoende "menskracht" bij het overstappen !
Groepsgrootte max. 6 volwassenen. Voor kinderen zwemvesten verplicht !

Huurprijs en transportkosten afhankelijk van de uiteindelijke samenstelling van deze "mini expeditie". Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Download hier het informatieblad mini-expeditie !
Download hier het tarievenoverzicht voor de kano's !
Download hier de kanoroute Noordoost Veluwe !

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan direct contact met ons op via het onderstaande formulier.